Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,168
# 141 Massive STO lag tonight
03-15-2013, 06:23 PM
Using normal cable broadband, cant even log in to the game.

Using cell phone, no issue.

Same issues AGAIN Cryptic??
aka NazHuggyBear2

"No, there is no real problem with P2W in STO. Obviously, if you fight against someone with an equal level of skill in the game, better equipment will give you an edge. But usually, it is the skill level that determines the outcome, not the P2W." - Sprinkles
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 946
# 142
03-15-2013, 06:25 PM
same here. i'm done with it today, cya all

Klink: House of Beautiful - J'Luc / Rommie: Lag Industries - D'Waste
Join Date Hoster: Dec 2011 - Join Date Symbiont: 1403 A.D. and not a dull moment
PLZ ADD MARKS-TO-CHOOSE PACKS AND AFK/LEAVER PENALTY TO PVP PUBLIC QUES (not privates!)
AND DON'T TOUCH OUR DIL!!!
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 251
# 143
03-15-2013, 06:25 PM
It's been mostly fine today with slow map transitions but that's all. In the last hour that's changed and along with server not responding there's pauses when the map has loaded where my ship hasn't warped in but I can turn the camera around.

There's also lag when speaking to an NPC (their face doesn't come up straight away) and the forum search is delayed. Ingame chat has people talking about server problems as well.

It's still better than it used to be.
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 972
# 144
03-15-2013, 06:25 PM
Quote:
Originally Posted by rachelj88 View Post
currently getting the same issue, logged in fine around 2hours ago, the last 15/20mins I've been getting disconnects, unable to zone.

I also get "Unable to authenticate" when I enter my password on the launcher, works 3rd/4th time around.

Launcher takes AGES to show the "Engage" button.


RachelJ88
yep started around 30min ago and is now unplayables.

maybe someone needs to feed the hamster or hit the reset button
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 120
# 145
03-15-2013, 06:27 PM
cogentco.com backbone is also causing major issues. Our whole fleet is struggling to get on.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 8
# 146
03-15-2013, 06:27 PM
I have the same problems and some fleetmembers too, massive lags and a lot od dc'c that i dont have usually...
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 251
# 147
03-15-2013, 06:29 PM
Quote:
Originally Posted by psymantis View Post
It's still better than it used to be.
Disregard that part, the transition lag has turned into a full blown server not responding fest.
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 574
# 148
03-15-2013, 06:31 PM
Yeah I'm getting too.

Out on the East coast and started about an hour and half ago.
Career Officer
Join Date: Sep 2012
Posts: 883
# 149
03-15-2013, 06:32 PM
I can't even get my launcher to work.

Porthos is not amused.
Republic Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 356
# 150
03-15-2013, 06:32 PM
I too am having problems
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:24 AM.