Prev Previous Post   Next Post Next
Commander
Join Date: Jan 2013
Posts: 418
# 10
03-29-2013, 09:13 PM
Connection issues have gotten worse the last 2 weeks. Disconnects 5 times in 10 minutes. I'm in Idaho using Cable One as my ISP. It's a 50mbps down/2.0mbps up connection. Typically tests at 45mbps down/2.5mbps up.


Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41] over a maximum of 30 hops:

1 5 ms 8 ms 7 ms xxx.xxx.xxx.xxx
2 7 ms 8 ms 7 ms 192.168.34.65
3 37 ms 36 ms 35 ms 192.168.102.81
4 67 ms 51 ms 51 ms xe-5-0-1.bar1.Phoenix1.Level3.net [4.28.80.53]
5 50 ms 50 ms 59 ms ae-0-11.bar2.Phoenix1.Level3.net [4.69.148.114]
6 50 ms 49 ms 57 ms ae-4-4.ebr2.LosAngeles1.Level3.net [4.69.133.38]
7 52 ms 50 ms 52 ms ae-92-92.csw4.LosAngeles1.Level3.net [4.69.137.30]
8 78 ms 53 ms 51 ms ae-4-90.edge1.LosAngeles6.Level3.net [4.69.144.208]
9 50 ms 52 ms 54 ms te0-0-0-3.ccr21.lax04.atlas.cogentco.com [154.54.13.145]
10 51 ms 57 ms 52 ms te0-3-0-7.mpd21.lax01.atlas.cogentco.com [154.54.43.253]
11 77 ms 84 ms 79 ms te0-1-0-3.mpd21.iah01.atlas.cogentco.com [154.54.44.245]
12 92 ms 92 ms 99 ms te0-1-0-6.ccr21.atl01.atlas.cogentco.com [154.54.29.5]
13 110 ms 102 ms 101 ms te0-1-0-6.mpd21.dca01.atlas.cogentco.com [154.54.1.226]
14 107 ms 107 ms 114 ms te0-0-0-2.ccr21.jfk02.atlas.cogentco.com [66.28.4.125]
15 112 ms 114 ms 113 ms te0-6-0-0.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54.0.29]
16 124 ms 112 ms 114 ms te3-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.134]
17 124 ms 112 ms 120 ms 38.111.40.114
18 126 ms 113 ms 119 ms 208.95.185.41

Trace complete.

contacting nettest server..
Local IP: xxx.xxx.xxx.xxx
Ping: 115.4 msec
Port: 80: 531 KB/sec 21 KB/sec 569 KB/sec 500
Port: 80: 518 KB/sec 18 KB/sec 552 KB/sec 500
Port: 443: 529 KB/sec 18 KB/sec 562 KB/sec 500
Port: 443: 616 KB/sec 22 KB/sec 657 KB/sec 500
Port: 7255: 457 KB/sec 16 KB/sec 486 KB/sec 500
Port: 7255: 529 KB/sec 18 KB/sec 563 KB/sec 500
Port: 7003: 524 KB/sec 18 KB/sec 558 KB/sec 500
Port: 7003: 428 KB/sec 15 KB/sec 462 KB/sec 500
Port: 7202: 458 KB/sec 16 KB/sec 487 KB/sec 500
Port: 7202: 566 KB/sec 21 KB/sec 601 KB/sec 500
Port: 7499: 481 KB/sec 18 KB/sec 511 KB/sec 500
Port: 7499: 577 KB/sec 19 KB/sec 611 KB/sec 500
Port: 80: 527 KB/sec 19 KB/sec 560 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 3 KB/sec Recv: 5 KB/sec

The game is nearly unplayable. Most especially late at nite to early morning hours oddly. I usually just give up and watch TV. And i'm paying $15 a month for this frustration? I do not have any issues playing other games. Actually I take that back. Was having issues playing Neverwinter last weekend. Kind of expected that though.

Last edited by dragonsbite; 04-03-2013 at 04:39 AM.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:15 PM.