Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 164
# 31
04-04-2013, 09:14 AM
Eh, I find the launcher tends to die about every fifth patch day, just wait for the maintenence to be over and try again. I know you said you wanted to go on tribble but aren't they patching that as well anyway?
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,135
# 32
04-04-2013, 09:20 AM
my patcher wont even load up to login page im from the UK as well 1st started playing up after last weeks patch with game crashs when on DS9 or fleet base i verfed files 8-9 times this week. so today i download new launcher now it does not even connect to server NEW LAUNCHER DOES NOT WORK FOR ME ON WINDOWS 7 normaly u can still get to the login page when server is down but it wont even do that
Welcome to bugs online were we only fix the bugs you like, and will ignore the ones you hate.
These are the voyages of the USS Farmville. Her 5 year mission is to boldly farm where no one has farmed before.
Say No to ARK
Survivor of Romulus
Join Date: Aug 2012
Posts: 2,258
# 33
04-04-2013, 09:23 AM
Ok so we are back to not being able to connect to cryptic patch servers in the UK.

Do I really have to go get another proxy just to play?

Fed Eng (Main). Fed Sci. Fed Tac. Rom Sci (KDF)
Quote:
Originally Posted by kitsune424 View Post
Here is your ticket to the USS Stupidity, Third class, four tacks on the chair, rules state you MUST sit on the chair, no standing, or hovering above the tacks, thank you have a nice day
Captain
Join Date: Sep 2012
Posts: 654
# 34
04-04-2013, 09:23 AM
Same issue here... its trying to update the launcher, tries twice then says it cannot establish a connection to the patch server and quits
Lieutenant
Join Date: Oct 2012
Posts: 53
# 35
04-04-2013, 09:23 AM
Mine wont patch either, I have downloaded the launcher from the thread that has the link to the launcher exe file. I guess I am not playing STO today.
ODYSSEY SCIENCE CRUISER - U.S.S. MAIDEN TORONTO NX-971312-B
VESTA MULTI-MISSION SURVEILLANCE EXPLORER - U.S.S. HOPE IN HELL NX-902013-A
Fleet member of Access Denied
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 31
I was in game before the patch, had no problems. Now when I click on the game launcher it says it is unable to connect to the updater. Got on teamspeak with some friends and they tried to log in, but they are having the same problem. I deleted my shortcut and tried to launch from the game files...same problem.

Someone broke something....
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,175
# 37
04-04-2013, 09:35 AM
Same here.
__________________________________
STO Forum member since before February 2010.
STO Academy's excellent skill planner here: Link
I actually avoid success entirely. It doesn't get me what I want, and the consequences for failure are slim. -- markhawman
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,503
# 38
04-04-2013, 09:35 AM
I'm also having the issue. It tells me it's unable to establish a connection with the patch server. Doesn't matter if I download the updater manually or not. Neverwinter is also having the same problem when I try to run that.
You think that your beta test was bad?
Think about this:
American Football has been in open beta for 144 years. ~Kotaku
Survivor of Romulus
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,356
# 39
04-04-2013, 09:36 AM
Quote:
Originally Posted by captainmal3 View Post
Eh, I find the launcher tends to die about every fifth patch day, just wait for the maintenence to be over and try again. I know you said you wanted to go on tribble but aren't they patching that as well anyway?
As far as I know, the last scheduled tribble patch/maint period was yesterday.
I was actually on it when I was DC'd with server not responding timers, when I tried relogging the client CTD. I tried getting back on only to find that the launcher didn't want to play

I've never had the launcher do this to me before in my year of playing sto. Guess it's just the servers telling me to go and do some work?
There was a sig here, but I gave up. Thanks {REDACTED}
Ensign
Join Date: Mar 2013
Posts: 10
Here are my results from my tests they seem ok to me.



contacting nettest server..
Local IP: 75.70.96.71
Ping: 60.0 msec
Port: 80: 791 KB/sec 23 KB/sec 833 KB/sec 500
Port: 80: 791 KB/sec 24 KB/sec 832 KB/sec 500
Port: 443: 849 KB/sec 26 KB/sec 894 KB/sec 500
Port: 443: 822 KB/sec 25 KB/sec 866 KB/sec 500
Port: 7255: 662 KB/sec 18 KB/sec 696 KB/sec 500
Port: 7255: 667 KB/sec 19 KB/sec 701 KB/sec 500
Port: 7003: 748 KB/sec 23 KB/sec 787 KB/sec 500
Port: 7003: 806 KB/sec 22 KB/sec 847 KB/sec 500
Port: 7202: 858 KB/sec 26 KB/sec 901 KB/sec 500
Port: 7202: 814 KB/sec 26 KB/sec 856 KB/sec 500
Port: 7499: 829 KB/sec 26 KB/sec 871 KB/sec 500
Port: 7499: 837 KB/sec 25 KB/sec 882 KB/sec 500
Port: 80: 848 KB/sec 25 KB/sec 891 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit


C:\Users\Barbara>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1
2 33 ms 13 ms 20 ms c-75-70-96-1.hsd1.co.comcast.net [75.70.96.1]
3 9 ms 9 ms 9 ms te-7-6-ur05.aurora.co.denver.comcast.net [68.85.
107.5]
4 16 ms 14 ms 11 ms te-0-0-0-2-ar02.denver.co.denver.comcast.net [68
.86.103.13]
5 15 ms 17 ms 14 ms pos-0-7-0-0-ar02.aurora.co.denver.comcast.net [6
8.86.128.246]
6 16 ms 12 ms 12 ms he-3-9-0-0-cr01.denver.co.ibone.comcast.net [68.
86.92.21]
7 29 ms 13 ms 11 ms te3-5.ccr01.den03.atlas.cogentco.com [154.54.10.
33]
8 13 ms 26 ms 13 ms te0-6-0-3.ccr22.den01.atlas.cogentco.com [154.54
.45.185]
9 29 ms 30 ms 31 ms te0-2-0-5.mpd22.mci01.atlas.cogentco.com [154.54
.42.74]
10 36 ms 36 ms 35 ms te0-1-0-2.mpd22.ord01.atlas.cogentco.com [154.54
.3.201]
11 59 ms 59 ms 66 ms te0-5-0-6.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.45.242]
12 178 ms 110 ms 63 ms te4-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.25
4]
13 71 ms 71 ms 72 ms 38.111.40.114
14 59 ms 63 ms 59 ms 208.95.185.41

Trace complete.

Please help I would like to be able to play the game. Thank you!
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:26 AM.