Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 41
# 1 Inventory and Equipment Loss
04-04-2013, 04:18 AM
Whenever I transfer my Federation character to Tribble I loose everything in my inventory and all of my Ship equipment.

However this doesn't happen to my Klingon Character.

Anyway to fix this? Ive tried transferring my character multiple times.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 691
# 2
04-04-2013, 05:55 AM
Same here on both my Fed and KDF character, nothing in my inventory or on my ships at all
http://www.auroratrek.com/index.html
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 67
# 3
04-04-2013, 06:48 AM
same here. (just for my Federation character)
http://sto-forum.perfectworld.com/image.php?type=sigpic&userid=34676144000&dateline=  1356220537
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 6
# 4
04-04-2013, 07:53 AM
I'm having issues with my KDF character losing her inventory and either her equipped personal items or her ship items. I've tried multiple transfers with her and none of them have worked. My Fed character transferred just fine with everything intact.
Lieutenant
Join Date: Oct 2012
Posts: 40
# 5
04-04-2013, 09:26 AM
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 12
# 6
04-04-2013, 10:30 AM
So whens the fix, I would like to use my main.
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 11
# 7
04-06-2013, 08:00 PM
Same issue here, and here's what happens:

suppose on the Holodeck server, my character is on a ground map when I exit. Then when i go into tribble, all my ground stuff is gone, but ship gear is all there.

Suppose my character is in space when I log into tribble, all my ground stuff is there, but space stuff is gone.

In both cases, bank is empty. and also I have no fleet, even though in holodeck I'm in a pretty formidable fleet (I think that last one is not a bug though. I might be wrong).
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,691
# 8
04-06-2013, 08:06 PM
well seeing as Fleets are on holodeck they would be on tribble..as for the bug...i dont know as i havent noticed anything different.

Quote:
Originally Posted by borticuscryptic View Post
I find this line of replies sadly hilarious. We put a lot of work into the massive list of fixes/changes above, and ya'll are hung up on the ability to skip our content. =p
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 11
# 9
04-06-2013, 08:22 PM
Ok now it's bad. bad bad BAAAAAAD.

So there is a fix to the inventory problem, at least for me: that vendor at DS9, outside the old Omega Force EDC goodies shop now sells the Maco/Omega Force/Adapted MACO stuff for free, but with one headache gone a new one arises:


All my doffs, except for the ones currently on missions, are GONE.

Since my ship uses an Aux To Batt build, the active space duty Technicians all missing as well the other 170+ crew members missing means that I'm basically a sitting duck of a build, with no cooldown reduction. I hit EPtS and AtB in combat and then had a slight heart attack when I noticed none of the cooldowns were happening. Needless to say I limped out of there with a Borg Cube at my tail, trying to figure out what went wrong.

trololol no doffs.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:51 AM.