Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 270
# 1 Launcher not Loading
04-07-2013, 08:15 AM
Hi, I played the game fine this morning, but now the Launcher will not load at all and then tries to direct me to a web page that is also not loading....

Here's my tracert from Scotland, 15:14 (BST)


Microsoft Windows [Version 6.2.9200]
(c) 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\Tom>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms 1 ms <1 ms BTHomeHub.home [192.168.1.254]
2 7 ms 7 ms 7 ms 217.32.142.103
3 7 ms 7 ms 7 ms 217.32.142.126
4 14 ms 14 ms 15 ms 212.140.206.242
5 13 ms 13 ms 12 ms 31.55.165.41
6 14 ms 18 ms 13 ms 31.55.165.107
7 13 ms 13 ms 13 ms acc1-10GigE-2-2-0.mr.21cn-ipp.bt.net [109.159.250.90]
8 25 ms 21 ms 22 ms core1-te0-13-0-17.ealing.ukcore.bt.net [109.159.250.42]
9 20 ms 19 ms 19 ms transit1-pos1-0-0.telehouse.ukcore.bt.net [62.6.201.82]
10 98 ms * 94 ms t2as1-tge4-4.uk-lon1.eu.bt.net [166.49.211.145]
11 43 ms 20 ms 21 ms 166-49-211-38.eu.bt.net [166.49.211.38]
12 96 ms 105 ms 97 ms xe-3-0-0.bos11.ip4.tinet.net [141.136.109.138]
13 96 ms 96 ms 98 ms internap-gw.ip4.tinet.net [77.67.77.54]
14 169 ms 98 ms 182 ms border11.te7-1-bbnet1.bsn.pnap.net [63.251.128.41]
15 174 ms 172 ms 177 ms perfectworldent-4.border11.bsn.pnap.net [216.52.61.78]
16 96 ms 95 ms 95 ms 208.95.185.41

Trace complete.

C:\Users\Tom>
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 270
# 2 Launher not Loading
04-07-2013, 08:16 AM
Hi, I played the game fine this morning, but now the Launcher will not load at all and then tries to direct me to a web page that is also not loading....

Here's my tracert from Scotland, 15:14 (BST)


Microsoft Windows [Version 6.2.9200]
(c) 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\Tom>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms 1 ms <1 ms BTHomeHub.home [192.168.1.254]
2 7 ms 7 ms 7 ms 217.32.142.103
3 7 ms 7 ms 7 ms 217.32.142.126
4 14 ms 14 ms 15 ms 212.140.206.242
5 13 ms 13 ms 12 ms 31.55.165.41
6 14 ms 18 ms 13 ms 31.55.165.107
7 13 ms 13 ms 13 ms acc1-10GigE-2-2-0.mr.21cn-ipp.bt.net [109.159.250.90]
8 25 ms 21 ms 22 ms core1-te0-13-0-17.ealing.ukcore.bt.net [109.159.250.42]
9 20 ms 19 ms 19 ms transit1-pos1-0-0.telehouse.ukcore.bt.net [62.6.201.82]
10 98 ms * 94 ms t2as1-tge4-4.uk-lon1.eu.bt.net [166.49.211.145]
11 43 ms 20 ms 21 ms 166-49-211-38.eu.bt.net [166.49.211.38]
12 96 ms 105 ms 97 ms xe-3-0-0.bos11.ip4.tinet.net [141.136.109.138]
13 96 ms 96 ms 98 ms internap-gw.ip4.tinet.net [77.67.77.54]
14 169 ms 98 ms 182 ms border11.te7-1-bbnet1.bsn.pnap.net [63.251.128.41]
15 174 ms 172 ms 177 ms perfectworldent-4.border11.bsn.pnap.net [216.52.61.78]
16 96 ms 95 ms 95 ms 208.95.185.41

Trace complete.

C:\Users\Tom>
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 270
# 3
04-07-2013, 09:39 AM
This is the webstie the launcher is directing me to...

res://ieframe.dll/dnserrordiagoff_webOC.htm
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 12
# 4 Launcher Not Loading
04-07-2013, 09:49 AM
Hi all,

Wondering if anyone has got this error before.

Patcher Error (while loading launcher)

The patchclient got a message while it was in a state with no response function.

Ran a traceroute all fine...
Ensign
Join Date: Apr 2013
Posts: 3
# 5
04-07-2013, 09:49 AM
Im having the exact same problem, any help would be appreciated, im also in scotland.

i've loaded the game client seperately and when i put in my password and username it goes to connect then tells me that the connection to the account server has timed out.

i played the game on friday and there have been no patches or changes to my computer in that time, i've also restated the computer a few times just to make sure its not a loading issue my end.

thanks

Last edited by tornlin; 04-07-2013 at 09:57 AM.
Commander
Join Date: Jan 2013
Posts: 347
# 6
04-07-2013, 09:52 AM
Just got the same error,

Legacy of Romulus - Closed Beta - Round 1 Playtester
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 12
# 7
04-07-2013, 09:55 AM
Can you get into the game at all. Been reloading launcher for 20 minutes but same every time.... Or just simply cannot reach patchserver despite the traceroute saying I can...
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 12
# 8
04-07-2013, 09:56 AM
As I posted that reply It worked.
Commander
Join Date: Jan 2013
Posts: 347
# 9
04-07-2013, 09:57 AM
Giving up for tonight. Will try again some other time.

Legacy of Romulus - Closed Beta - Round 1 Playtester
Ensign
Join Date: Apr 2013
Posts: 7
# 10
04-07-2013, 10:05 AM
I've not been able to get into the game at all. I'm going to try and uninstall and re install to tsee if that helps anything.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:24 AM.