Lt. Commander
Join Date: Mar 2013
Posts: 230
https://www.youtube.com/watch?v=u_8wGEgKTeE

In this video, (fullscreen it to see) you can clearly see at impulse and full impulse...white specks, and particles move past the ship to show movement and to make it seem like outer space.

Some time ago, over a year ago actually they quietly removed this visual feature. Seriously go log in and play and when in system space there are no particles only engine trails.

Why was this removed? It made it seem more like space, and was a cool effect to show how fast your ship was moving.

The Engine trails are horrible, should have kept the particles and removed the trails.

So, can you guys put this back in game as a toggle?
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 34
# 2
03-30-2013, 04:55 AM
They are still there... At least for me.
Lt. Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 187
# 3
03-30-2013, 08:25 AM
Go into your Video tab in the Options, turn High Detail Objects on, and set Visual FX to High. That's what I do, at least.
Real Join Date: Jan 2012
Commander, Fleet Cron-Beta
Lt. Commander
Join Date: Mar 2013
Posts: 230
# 4
03-30-2013, 09:55 AM
Quote:
Originally Posted by startrek1wars View Post
Go into your Video tab in the Options, turn High Detail Objects on, and set Visual FX to High. That's what I do, at least.
Wow, I have every graphics option on full, every one. Still not there...why doesn't this show up for me but other people can still see it?
Lt. Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 187
# 5
04-02-2013, 08:22 PM
I'm stumped, sorry.
Real Join Date: Jan 2012
Commander, Fleet Cron-Beta
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 801
# 6
04-03-2013, 02:39 AM
Quote:
Originally Posted by morkargh117 View Post
Wow, I have every graphics option on full, every one. Still not there...why doesn't this show up for me but other people can still see it?
Are you using the dx9 or dx11 setting? That might be the difference.
Lt. Commander
Join Date: Mar 2013
Posts: 230
# 7
04-09-2013, 11:54 AM
Quote:
Originally Posted by voicesdark View Post
Are you using the dx9 or dx11 setting? That might be the difference.
my card only goes up to DX10, DX11 is not an option for me.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,692
# 8
04-09-2013, 11:56 AM
I turned mine off. On the engine icon check to see if the visual is turned off (like a costume).
KBF Lord MalaK
Awoken Dead

You're gonna upgrade my Chel Grett for FREE but charge me $27 to upgrade my Kamarag ?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:05 AM.