Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 7
I am unable to start the mission on any of my characters. It is not already in my mission log, it simply does not show up from Winters whenever I talk to him. This is the case for every single one of my federation characters, even ones I know have not done the mission (they didn't exist yet).

Edit: Including screenshot

http://i.imgur.com/90MYOde.jpg

Last edited by pathiatawner; 04-09-2013 at 06:03 PM.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 7
# 2
04-11-2013, 05:30 AM
Looks like no one figured out what this bug was for us, no reply from support yet even though I opened the ticket last week and the event ends today. From discussing with other people in my fleet I wasn't the only one that had this issue.
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 6
# 3
04-12-2013, 05:44 AM
i had the same problem on one of my captains but not the other weird
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 15
# 4
04-12-2013, 07:13 AM
Did you by chance do the First Contact day mission last year on that character? That's probably why.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 7
# 5
04-13-2013, 09:45 AM
Quote:
Originally Posted by rvgmuffinman View Post
Did you by chance do the First Contact day mission last year on that character? That's probably why.
No, the two characters I was doing it as didn't even exist last year.

I did finally get a response from support. They just said the event is over, thank you for playing.

Nevermind the fact I opened the ticket while the event was live...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:54 PM.