Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,202
After several runs of the CE event, i noticed that the CE's beams deal 0 damage. Not even 1 or 2, it's not even in the combat log. I haven't seen any damage figure in red above my ship when i get it. Only shockwave and fragments do some damage. Team members weren't affected either. Obviously, it's not working as intended.

Edit: after my 4th run with 4 different characters, it seems that this bug doesn't happen all the time. It occurred 3 times out of 4 so far.

Last edited by diogene0; 04-11-2013 at 11:21 AM.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 872
# 2
04-11-2013, 12:08 PM
I can confirm.
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 245
# 3
04-13-2013, 11:16 AM
Had it too in a few instances
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,855
# 4
04-13-2013, 12:38 PM
Sometimes it deals little damage, sometimes it outright destroys my well kitted out bortasque.
Let us wear Swimsuits on Foundry maps or bridges please! I would pay zen for that.
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 4,593
# 5
04-13-2013, 12:48 PM
its doing damage (nominal at least) it didn't breach my shields
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,420
# 6
04-13-2013, 01:10 PM
I just went through a parse of a couple of runs, didn't have it ever do zero damage, but fair number of misses. Maybe its just a display oddity?

Speaking of oddities, I notice a fair amount of the inflicted Shatter damage is listed as Physical, not Kinetic. Is that a mislabeling, or is the CE doing a type of damage that ships have no resistance to?
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 168
# 7
04-13-2013, 03:40 PM
Why are you complaining about something that is easy and it does no damage because if you say something now the devs are going to fix it and will make it overpowered thanks to you
Captain
Join Date: Dec 2012
Posts: 776
# 8
04-13-2013, 04:01 PM
Check your crew levels lol because it does do damage lol it wipes out your crew
. . . . . . . . Insert witty content. . . . . .
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,202
# 9
04-14-2013, 02:51 AM
Quote:
Originally Posted by reginamala78 View Post
I just went through a parse of a couple of runs, didn't have it ever do zero damage, but fair number of misses. Maybe its just a display oddity?

Speaking of oddities, I notice a fair amount of the inflicted Shatter damage is listed as Physical, not Kinetic. Is that a mislabeling, or is the CE doing a type of damage that ships have no resistance to?
No when it misses i see "miss". There are just some instances where no one ever gets damaged, except by tholians and shards.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:38 PM.