Lieutenant
Join Date: Jul 2012
Posts: 81
# 1 sci boff bug
04-21-2013, 08:09 AM
Every since lvl 18 on my rom toon, transfer shield strength and hazard emitter dont work. They are just greyed out and cant be used on myself or otheres. But tractor beam still works for some reason.
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,580
# 2
04-21-2013, 08:19 AM
same here ive TSS1 n HE2 on my ship n there grayed out like there do on my bop when cloaked on holodeck ive not tryed my fed or kdf yet so im hoping this is a bug other wise with no HE STF will be a pain when u hit lvl 50
Welcome to bugs online were we only fix the bugs you like, and will ignore the ones you hate.
These are the voyages of the USS Farmville. Her 5 year mission is to boldly farm where no one has farmed before.
Say No to ARK
Lt. Commander
Join Date: Aug 2012
Posts: 203
# 3
04-21-2013, 08:39 AM
there's been reported a bug with one of the deflector dishes that's a mission reward (don't remember the name and also too lazy to search.)
Republic Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 6,662
# 4
04-21-2013, 08:54 AM
Quote:
Originally Posted by kasandaro View Post
there's been reported a bug with one of the deflector dishes that's a mission reward (don't remember the name and also too lazy to search.)
I believe it's the Tal Shiar one.

Cryptic keeps making something signature worthy almost everyday now, I 'm taking a break
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 375
# 5
04-21-2013, 09:08 AM
Quote:
Originally Posted by neoakiraii View Post
I believe it's the Tal Shiar one.
Yep

Tal Shair = no deflector installed at all
<a href=http://www.facebook.com/at.cakuzma target=_blank>Shai'la Thunderbird's Facebook Page</a>
Real Join Date: 2009
Shai'la Thunderbird's Facebook Page
Lieutenant
Join Date: Jul 2012
Posts: 81
# 6
04-21-2013, 12:10 PM
Yup I replaced the tal shiar deflector with a different deflector and now they work. Thanks for the tip.
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 102
# 7
04-21-2013, 02:03 PM
I had a problem with Hazard Emitters I and II with both being greyed out. I tried all sorts of things, trying to fix the issue, such as retraining and removing boff from station. I do have the Tal Shiar deflector equipped so it seems likely that it is the cause of the issue.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:28 AM.