Go Back   Star Trek Online > Support > Graphical and Sound Issues
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lieutenant
Join Date: Mar 2013
Posts: 57
# 11
04-21-2013, 03:16 PM
I had to use "Reset to Default" and then select low on the Dynamic lighting and that finally fixed the flickering problem. I think I was in Full Window mode before and the reset put me in full screen mode, which caused some mouse problems until I restarted the game. Adjusting Dynamic lighting did not work until I did the reset to default.

Thanks for the tip bitterscot.

AirBear
Lieutenant
Join Date: Mar 2013
Posts: 57
# 12
04-21-2013, 07:48 PM
Well I spoke too soon, the problem has come back but just not as bad. I have dynamic lighting turned off and it's still doing the white/black skin flicker intermittently. Guess I can either live with it or roll back the NVidia driver assuming I can find out which one I was using.



Quote:
Originally Posted by airbear8 View Post
I had to use "Reset to Default" and then select low on the Dynamic lighting and that finally fixed the flickering problem. I think I was in Full Window mode before and the reset put me in full screen mode, which caused some mouse problems until I restarted the game. Adjusting Dynamic lighting did not work until I did the reset to default.

Thanks for the tip bitterscot.

AirBear
Lieutenant
Join Date: Mar 2013
Posts: 57
# 13
04-24-2013, 10:22 AM
I updated to the NVidia 3.20 Beta Drivers and after several hours of gameplay it seems the problem is fixed. Faces are normal colors.

I haven't had any glitches while playing STO but this morning when i turned my monitor on I had a BSOD which is extremely rare for this computer. I'll have to see if it happens again, if so I may have to restore the old drivers.

AirBear
Republic Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 799
# 14
05-03-2013, 02:40 PM
Quote:
Originally Posted by airbear8 View Post
I updated to the NVidia 3.20 Beta Drivers and after several hours of gameplay it seems the problem is fixed. Faces are normal colors.

I haven't had any glitches while playing STO but this morning when i turned my monitor on I had a BSOD which is extremely rare for this computer. I'll have to see if it happens again, if so I may have to restore the old drivers.

AirBear
Yup, 320 fixed it for me as well. I don't have any issues such as BSOD however, they are stable drivers for me.
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 837
# 15
05-03-2013, 04:01 PM
Yup, 320 fixed it here as well.
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 19
# 16
02-27-2015, 04:39 AM
so glad I found this post... just turned off screen space ambient occlusion and fixed messed up faces for me! On an AMD card too not even nvidia rofl.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:31 AM.