Republic Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 78
# 1 Reputation Passive's Respec
04-25-2013, 01:29 PM
I like to see a respec option for the Passive's we choose in our reputation system cus i think and i know some people made mistakes and they also whould love this option to be added

p.s. i hope i posted this in the right section and that there isn't a duplicate or a similar to this one

Vereniging van Vloten: De Verdedigers, Gathering of Tweakers & Ariesfleet en Heroes of Qo'nos
Dont Mess with the Dutch Wolf Assassin
Steam user for life Say No to ARC
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 5
# 2
04-25-2013, 06:49 PM
You already can respec the passives, when you go to the skill trainer you have to make sure you click the clear all points button, don't just subtract and add points. When you reset them all it also resets the rep passives.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 503
# 3
04-25-2013, 07:49 PM
Quote:
Originally Posted by havokrazer View Post
You already can respec the passives, when you go to the skill trainer you have to make sure you click the clear all points button, don't just subtract and add points. When you reset them all it also resets the rep passives.
I just tried that in tribble and it did not work. I cleared, accepted and nothing changed in reputation.

*edit* to the OP: Cryptic confirmed in a dev blog that there would be a way to do this, and most likely it would be through a reputation project.

ACCESS DENIED
U.S.S. Gipsy Danger | U.S.S. Gunstar | U.S.S. Oswin
R.R.W. Coronatus | R.R.W. Valar Morghulis
Ensign
Join Date: Mar 2013
Posts: 8
# 4
04-26-2013, 03:53 AM
In live i was able to reset my passives by resetting ALL my skills.. Kinda long winded way of doing it. Maybe a 200 Zen token to do this?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:01 AM.