Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 126
# 681
05-01-2014, 03:20 PM
I am curious how others do after the patch, as for me, I am not experiencing texture loss anymore.
But now I experience stalls of reloading texture (I assume). the game just stops for a few seconds and then continues, mostly at quonos and quonos shipyard.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 633
# 682
05-01-2014, 03:21 PM
Quote:
The fix according to Trendy should be in today's patch so hopefully everyone that had this problem shouldn't need it anymore.

I'll leave the edit showing where to get the temp fix incase it doesn't but if people could reply saying if it did or didn't work that'd be perfect
It seems to be working, i only linked it because with the patch notes not mentioning it i wasn't 100% sure it was in at the time i posted that.
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 3,046
# 683
05-01-2014, 04:46 PM
Well, it's not done anything for the issue where I can see EVERYONE else's shields and weapons but not my own.

It's just not funny anymore.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,579
# 684
05-01-2014, 05:51 PM
Quote:
Originally Posted by adamkafei View Post
Well, it's not done anything for the issue where I can see EVERYONE else's shields and weapons but not my own.

It's just not funny anymore.
I think that's a separate issue now. I've seen what you're talking about but only in specific instances, namely CEE. Most everywhere else seems fine.

-Lantesh
Since Feb. 2009
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 3,046
# 685
05-02-2014, 03:03 AM
Quote:
Originally Posted by lan451 View Post
I think that's a separate issue now. I've seen what you're talking about but only in specific instances, namely CEE. Most everywhere else seems fine.
Yeah, CCE, VCE, not sure about SB24, still fraking annoying though, someone needs to correct the game's priorities.
Survivor of Romulus
Join Date: Sep 2012
Posts: 4,988
# 686
05-09-2014, 04:45 PM
Quote:
Originally Posted by grievas View Post
I am curious how others do after the patch, as for me, I am not experiencing texture loss anymore.
But now I experience stalls of reloading texture (I assume). the game just stops for a few seconds and then continues, mostly at quonos and quonos shipyard.
I also came by again to see how people are doing after the fix.

The fix seems to completely fixed the issue for me and since the aforementioned S9 patch I'm no longer experiencing any texture issues or issues with reloading. Since S9 everthing seems to work just fine in this department.
I have to admit, it's a real joy and relief to be able to play the game like this again. Hope all the guys that have some smaler residual issues have them fixed as soon as possible.
Show your support for the Revamped Galaxy Class Exploration Cruiser here!
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 498
# 687
05-10-2014, 01:21 AM
Quote:
Originally Posted by shpoks View Post
I also came by again to see how people are doing after the fix.

The fix seems to completely fixed the issue for me and since the aforementioned S9 patch I'm no longer experiencing any texture issues or issues with reloading. Since S9 everthing seems to work just fine in this department.
I have to admit, it's a real joy and relief to be able to play the game like this again. Hope all the guys that have some smaler residual issues have them fixed as soon as possible.
That is good to hear and I also hope everyone else no longer has this issue, I was fortunate enough to upgrade to a new PC just before S9 and the problem went with that.

"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:10 AM.