Lieutenant
Join Date: Jul 2012
Posts: 95
# 21
11-04-2013, 07:03 AM
Quote:
Originally Posted by pwebranflakes View Post
Just connected and got in-game from home -- is this still occurring?

The Web team is investigating reports of Website issues.

Cheers,

Brandon =/\=
Yesterday I sent in a support ticket for login problems. I was disconnected and when I tried to log back in the launcher got to the "Version" part on the progress bar and froze. This would happen on all three servers.
My support ticket still reads as unresolved but this morning it had seemed to resolve itself. I was able to log on but then again got disconnected from server and now the problem is back.
Former PWE Community Team Lead
Join Date: Jun 2012
Posts: 9,047
# 22
11-04-2013, 07:19 AM
Quote:
Originally Posted by daveyny View Post
I haven't been able to get beyond the Account Login Server for over a week now.
Very strange. Have you checked your firewall and AV settings? We're not seeing anything on our end that should be preventing you. Possible OS update issue? The account sever hasn't been down recently (except during maintenance) and the forums/ website issues yesterday were not related to the game or AS.

Cheers,

Brandon =/\=
Brandon "BranFlakes" Felczer | Former Community Team Lead for Perfect World Entertainment
Career Officer
Join Date: Jan 2013
Posts: 484
# 23
11-04-2013, 06:44 PM
mine was working fine as of when i sent you those tweets a few hours ago now the launcer wont fire up at all it keeps saying cannot connect to update server
look for me in game as "Admiral Quinn" yeah that admiral quinn..and while your at it get off muh station!!!
Career Officer
Join Date: Jan 2013
Posts: 484
# 24
11-04-2013, 06:47 PM
NM now for some odd reason its working again .....very odd indeed
look for me in game as "Admiral Quinn" yeah that admiral quinn..and while your at it get off muh station!!!
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,813
# 25
11-06-2013, 09:55 AM
Quote:
Originally Posted by pwebranflakes View Post
Very strange. Have you checked your firewall and AV settings? We're not seeing anything on our end that should be preventing you. Possible OS update issue? The account sever hasn't been down recently (except during maintenance) and the forums/ website issues yesterday were not related to the game or AS.

Cheers,

Brandon =/\=
I had to delete the game from my 'puter and reload it, to finally be able too at least, get back in without a timeout.

Now that I'm back in, it took several (like ten) CTD's before I was able to complete "Sphere of Influence" on my Fed. toon.

I then tried to initiate it on my Romulan toon, but the game times out and CTD every single time I click on D'Tans "Accept" button.
(finally gave up after about twenty tries this morning)

My Firewall hasn't changed in ages and I'm not having any problems with any of the other myriad of web sites I connect too.

I didn't start having any problems, till after the Oct. 21st patch.
Since that point, on many occasions, the game has actually forced my modem to crash also.

I'm of the opinion that the game itself isn't really the problem, but trying to connect through cogent in Boston, is the culprit.

My tracert's have all pretty much shown that that is "the weakest link"!


I still have to re-patch TRIBBLE, I'm not even going to bother with Redshirt at this point, since it'll probably be gone in a week or two anyway.

Funny thing is, I haven't really had any problems with the Launcher or DL'ing the patches, it's only been just trying to play the game.
...... DaveyNY ...STO Forum Member since February - 2009
..............Star Trek Fan since Thursday Sept. 8th, 1966
There are No Longer any STO Veterans... We're Just People who have Played the Game for the last 4 years.
I Really Do Miss the little TOP Button at the bottom of the threads.

Last edited by daveyny; 11-06-2013 at 10:00 AM.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:32 AM.