Lt. Commander
Join Date: Aug 2013
Posts: 183
I was in the middle of the new FE and then the game crashed, because of an animation glitch. and now the game wont patch. at ALL. it sits there and the bar says patching, but wont fill up at all. really good job cryptic. sorry if i sound annoyed. PLEASE FIX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wanna play the game, not have a broken window. gonna try to launch through arc now.
Lt. Commander
Join Date: Oct 2012
Posts: 162
# 2
01-30-2014, 07:11 PM
Did you try to reboot your computer before going to Arc? I've found that a simple reboot seems to solve virtually all launcher window issues for me. Just an idea.
Commander
Join Date: May 2013
Posts: 427
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 17
# 4 Oh god, not again
01-30-2014, 07:25 PM
Don't tell me.....
Captain
Join Date: Nov 2012
Posts: 1,277
# 5
01-30-2014, 07:25 PM
Woohoo yeaahahhhaaaahahahhaha
I would love to visit this star in-game...or maybe this one!

Quote:
Originally Posted by shurato2099
Won't SOMEONE please think of the CHILDREN?!
Empire Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 37
# 6
01-30-2014, 07:25 PM
why am I not surprised...
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 10,562
# 7
01-30-2014, 07:25 PM
It's dead Jim, again.
King of Lions rawr! Protect the wildlife of the world. Check out my foundry series Perfection and Scars of the Pride.
http://sto-forum.perfectworld.com/sh...1#post13990891
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 146
# 8 Server Down v3
01-30-2014, 07:25 PM
Again^^^^^
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 236
# 9
01-30-2014, 07:25 PM
it ****ing went again
Lt. Commander
Join Date: Aug 2013
Posts: 147
# 10
01-30-2014, 07:25 PM
yeah, was almost done the FE when I got kicked
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:29 AM.