Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Yeah, its still a problem but ... this is one of the quickest missions in the game. Drop the mission and take it on again. You're not from from the Alpha Centauri and the Chiron System. Go back down, pick up the medical supplies and head back up there. Its the easier 414 Skill points you'll ever get in the game!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
02-20-2010, 06:36 PM
I got the message telling me to go back and refine then analyze, got stuck when I tried Formulate the Cure, no console interaction. So, I went back out of the mission, then continued, same thing.

So I went instead into the system instead of the mission. It restarted the mission, and this time I didn't interact with the third console, first interacting with the other two, then found the console available for Formulating the Cure. I had to redo the space, ground then Lab portion over. But at least it worked.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
02-20-2010, 11:01 PM
There is something wrong with exception on 3rd console. I think it is still counted +1 when it is not supposed to. So once you hit the other consoles, mission is over even though last console is a trigger. Like when you complete mission where order is irrelevant. Notice how 3rd console doesn't show up on tricoder. Also notice it can be activated more than once until all 3 consoles are touched. Romulans are obviously messing with us. We should nuke that colony... no whole planet from orbit to ensure survival of the federation. Don't forget to quarantine entire system.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:20 PM.