Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
02-03-2010, 11:07 AM
Same is happening to me what happened to the grace period for the UK pre orders ?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
02-03-2010, 11:08 AM
tried logging in got the 'You cannot log in at this time' error

and me.. a lifer... lol
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
02-03-2010, 11:12 AM
Quote:
Originally Posted by coderanger
This has been fixed on the servers.
Check again, no it hasn't.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
02-03-2010, 11:16 AM
Quote:
Originally Posted by moiri View Post
Same is happening to me what happened to the grace period for the UK pre orders ?
Same as for all overseas I suppose. My retailer contacted me to inform me of the fact that test phase has been extended to 21 days because of delivery problems. So the grace period shouldn´t be the problem if noone screwed it up in the database
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I got the same message @ 1015 pst. Is it being fixed?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
02-03-2010, 11:19 AM
Quote:
Originally Posted by dark-matter View Post
think yourself lucky here's what amazon says atm


Not Yet Dispatched: 1 item - delivery estimate: 4 Feb 2010 - 10 Feb 2010
Same here.... but i can log on...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
02-03-2010, 11:19 AM
Having the same problem and I'm in the states really hope this gets fixed.. as it is we got ripped on the headstart with all the down time and server problems. Really hope this gets fixed soon!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
02-03-2010, 11:24 AM
Try this thread, as support reads there: http://forums.startrekonline.com/showthread.php?t=98499
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
02-03-2010, 11:28 AM
Now that they fixed my account so I can log in, I get in make the character, start updating my graphic settings, then start playing, bam No response from server, and now I keep getting that message everytime I try to log in.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 20
02-03-2010, 11:29 AM
Quote:
Originally Posted by Nu-NRG
Just got this message as well, after I was disconnected due to idle time. Looking at my account setting everything seems in order (open beta, pre-order, life time subscription). Tried game restart, still getting that error. Any ideas?
Works now. Disregard.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:41 PM.