Go Back   Star Trek Online > Support > Graphical and Sound Issues
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Commander
Join Date: Jan 2013
Posts: 467
# 21
03-04-2014, 09:23 AM
Really? The free ones show up fine for me, even on my Gorn. Its the Lobi one that's borked... Shows up fine on my "Alien" in the KDF tho.
Captain
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,052
# 22
03-04-2014, 11:44 AM
Quote:
Originally Posted by kodachikuno View Post
Really? The free ones show up fine for me, even on my Gorn. Its the Lobi one that's borked... Shows up fine on my "Alien" in the KDF tho.
Really. I activated the one given in the mission and my Klingon was a jumbled mishmash of her KDF uniform, the EV suit, and invisible legs.
Commander
Join Date: Jan 2013
Posts: 467
# 23
03-06-2014, 04:00 PM
Another patch goes by and its not fixed.... hell its not even mentioned in known issues still
Commander
Join Date: Jan 2013
Posts: 467
# 24
03-12-2014, 11:24 AM
bump so it doesnt get buried.... cant say 'and forgotten' since its just being ignored.
Republic Veteran
Join Date: Aug 2012
Posts: 8
# 25
03-17-2014, 10:05 AM
Still not mentioned in the latest patch notes. Not even as "known issue".
Career Officer
Join Date: Mar 2013
Posts: 6
# 26
03-27-2014, 09:04 AM
And, yet again, another patch goes by without it even being acknowledged as a known issue. This is really starting to get ridiculous.
Commander
Join Date: Jan 2013
Posts: 467
# 27
03-27-2014, 03:08 PM
just to be sure, everyone HAS reported this bug right?
Republic Veteran
Join Date: Jan 2014
Posts: 1,378
# 28
03-28-2014, 06:11 AM
Still with us ... And yes It's been reported ... But as per usual for Cryptic, they are ignoring it.

It's only a small percentage of players and EV suits aren't used that often (except for Nuk Rep) so ... Pfft ... We don't make much/any money from it, so maybe we'll get to it some time after season 15 or maybe season 20.
Commander
Join Date: Jan 2013
Posts: 467
# 29
04-03-2014, 09:01 AM
Another patch goes by and... well you know
Starfleet Veteran
Join Date: Dec 2012
Posts: 26
# 30
04-06-2014, 08:22 AM
I have the same issue with 2 of my characters. Both female. One Rom/Fed, the other Orion/KDF. What bugs me the most about this is that these are Lobi suits. These were not give-aways. I guess ARC>Moar pay for stuff developement>10 other things>long time known issues like this in the minds of the Devs.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:28 PM.