Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I have noticed all the MK 3 and 4 disruptor beam arrays are set for Commander rank instead of the Lt. Commander. I double checked MK 5 and 6 and they are Commander as well. The phaser arrays are correct at Lt. Commander.

Bugged in game as well.

Thank you.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-04-2010, 09:19 AM
At work and cant check.... has this been fixed in the latest patch?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-06-2010, 09:03 PM
Hasn't been fixed as of Feb 6.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:59 PM.