Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Splitting item stack?
02-04-2010, 03:55 PM
How do you split a stack of items? I've tried all 9 combinations of ctrl/shift/alt and left/right/middle click. No one in my fleet knows how either.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-04-2010, 04:05 PM
There is a way to do it -- can't recall. Have you tried just right clicking on the item in the inventory?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-04-2010, 04:08 PM
I think its Cntrl + click & drag to another spot in your inventory.
the split inventory window pops up
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-04-2010, 04:09 PM
Nice to finally know how to do this. Been asking for a way to split a stack since CB.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-04-2010, 04:33 PM
I did this the other night. I think it was Cntrl-RightClick-Drag to new slot. Then it presents a popup asking how many you want to move.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-04-2010, 05:22 PM
Used to be shift and drag in beta, but they changed it due to shift being the default sprint key.

Couldnt remember what they changed it to, so thanks from me too
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
04-05-2010, 02:45 AM
It's CTRL+left-click-drag the item stack to another inventory slot. A box will open up asking you how many items you want to move.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
04-05-2010, 07:21 AM
Quote:
Originally Posted by P.R.O.P.H.E.T.
CTRL+left-click-drag
This is how I always do it!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
04-05-2010, 09:43 AM
Is it possible to sell things in a similar manner? I've tried holding down Ctrl, Shift etc during sale, but it won't sell the whole stack.

If not, they need to add it in, because I have to sell in a hurry, lest a Deep Space Encounter decides that I've sat still too long!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
04-05-2010, 09:47 AM
Quote:
Originally Posted by Myopic_Aardvark View Post
Is it possible to sell things in a similar manner? I've tried holding down Ctrl, Shift etc during sale, but it won't sell the whole stack.

If not, they need to add it in, because I have to sell in a hurry, lest a Deep Space Encounter decides that I've sat still too long!
Sell to a vendor and not the replicator, you'll be asked how many of the stack you want to sell. If time really of the essesnce, any stacks you're selling to the replicator will end up being so worthless you're better off just discarding the whole thing with "Discard Stack".
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:23 PM.