Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Do ship consoles stack?
02-04-2010, 07:53 PM
Been searching for this and can't find an answer. Do ship consoles stack? For example, equipping 3 cannon consoles. Or is it just wasting console space?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-04-2010, 07:58 PM
I know that engineering consoles do stack. got 2 on the connie,2.4 resists each, and it says 4.8 resists once both are equipped. don't know if that's true of all consoles, though.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-04-2010, 07:59 PM
Yes, they do.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:57 AM.