Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Fleet Options
02-05-2010, 07:21 AM
Alright, I've seen a few other posts in regards to the following issues with Fleet.

1) Ranks and permissions - From trying countless times, the permisions reset over and over again. Needs to be address quickly imo.
2) Uniforms and Fleet Symbol - When trying to create uniforms, nothing is saved, or reflected. And well, nowhere can I find fleet symbol options.

So, Dev's, as you can see, there are some key issues here, point 1 being the most desperately needed to be fixed. Fleets make this game, players find a common group that moves in the direction they do, and when that option doesn't work it makes people very unhappy.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-05-2010, 02:27 PM
*bump* *bump*
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-05-2010, 08:07 PM
*bump again*
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-05-2010, 08:16 PM
Yea, there is a bug, but you can still set premissions.

You have to click the rank you want, then close out and then the right premissions will come up once you open the fleet window again.

You have to do it each time though.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5 :)
02-05-2010, 08:38 PM
your bug is correct i have noticed :-)

i have found a way round it,
First select the tab you want to set permissions then close the fleet options window

re open the fleet options and it is default left on the tab u left it on, edit the permissions, once done, select the next tab u wish set permissions on and then close the fleet options window.

Then re open fleet options and again its on the tab u left it on, then follow the process again ie edit the options on the tab open, once done select the next tab and then close it.... reopen it edit changetab close ...... you get the idea now i hope. :-)

Dont ask me how i figured that out lol pure fluke i think. Hope cryptics taking notes its kind of an annoying bug to deal with, but hey at least u can deal with it..
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-06-2010, 11:10 AM
Tried that... visually, it doesn't seem to show the permssions based on rank. Ultimately, it's a fix Cryptic is going to have to square away. Thanx again guys.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-06-2010, 04:34 PM
Just set up a fleet with my friends...bump, need to fix this please Cryptic.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-07-2010, 06:18 PM
*bump again*
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-08-2010, 11:02 AM
bump agian
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
02-09-2010, 04:37 PM
super bump.... hoepfully cryptic will address this in the next patch and actually allow some fleet stuff to take place and actually have real officers instead of promising something to someone and they don't have that power to do so. please cryptic...

look at my thread also:
http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=111560




.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:47 AM.