Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
i dunno what's happening here, ihave checked allmy setting and still at defaults...
basically i have no seen a single open instance team since i left sirius block. i'll see people outside and entering systems for patrols and epsiodes, but when i warp in i have always been solo.

DSEs still work like normal, but not teamed up.
fleet actions still work like normal but not teamed up.


what gives. is this a bug?

i don't think i could possibly be on everyone's ignore list since i don't chat too often. and i've seen other players ask about this as well.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-05-2010, 12:35 PM
HAHAHA you....I've noticed that too. would be interested in hearing about this. What I've noticed most people doing though is type in Zone chat LFG _ _ _ _ lol thats what I've been doing anyway now
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-05-2010, 12:37 PM
Quote:
Originally Posted by Mulciber1261 View Post
HAHAHA you....I've noticed that too. would be interested in hearing about this. What I've noticed most people doing though is type in Zone chat LFG _ _ _ _ lol thats what I've been doing anyway now
i'm too lazy to actively LFG and i really like the auto teaming in the early levels of this game. was a huge break from wow clones where no one groups before endgame.

now i'm all alone again.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-05-2010, 12:37 PM
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-05-2010, 12:43 PM
thanks for the link. posted in that thread as well.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:04 PM.