Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 server down?
02-05-2010, 04:07 PM
I see on the main page server maintenance as server status. few minutes ago I got disconnected. I managed to get back on however when I went back into the mission that I had been doing for the past 15 minutes I have been loading into that system for over 5 minutes already. (however since I was able to log back in I assume eather the server is down or my internet is on the fritz)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-05-2010, 04:08 PM
Up and down for me. UK.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-05-2010, 04:09 PM
Looks like some kinda server issues old boy, hehe the yanks woke up and killed the server.... :p

Same happening to me and a friend too.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-05-2010, 04:09 PM
yup, they are. figures. just got home from work and was just in my first mission...poof, gone. playing time 5 mins. LOVE the server stability!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-05-2010, 04:10 PM
Same deal here. Was in the middle of Slowing the Expeditionary Forces fleet action and got disconnected. Got back on eventually, started again, and got kicked maybe 5 minutes later.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-05-2010, 04:12 PM
america comes online and the server explodes....

GIVE US AN EU SERVER HOLY **** :p
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-05-2010, 04:12 PM
Quote:
Originally Posted by balenda
I see on the main page server maintenance as server status. few minutes ago I got disconnected. I managed to get back on however when I went back into the mission that I had been doing for the past 15 minutes I have been loading into that system for over 5 minutes already. (however since I was able to log back in I assume eather the server is down or my internet is on the fritz)
This is starting to be a friggin joke... Every weekend wen ppl can and want to play the most the servers simply crash... common, this is to be expected cryptic, have someone on standby to push the reset button and or add those update servers asap will ya.

Thx in advance... guess I gotta go back to gf now :/
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-05-2010, 04:12 PM
Quote:
Originally Posted by Xanthe View Post
Same deal here. Was in the middle of Slowing the Expeditionary Forces fleet action and got disconnected. Got back on eventually, started again, and got kicked maybe 5 minutes later.
Yep, same here - just picked up the new ship... went to put items on it and they wouldn't take... so I tried to beam back to the old ship - and go tthe boot *shrug*
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-05-2010, 04:12 PM
Just say "crashed", not "undergoing maintenance"
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
02-05-2010, 04:13 PM
Booted me...right in the middle of a (transaction)...

Now it won't let me back in...

Why don't you love me STO? ...I'm sooo good to you....

I think we need some counseling to get our relationship back on-track...

Or I need to kill you and bury you under the flower-bed with all the others....
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:22 PM.