Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Renaming a ship a second time?
01-31-2010, 11:29 PM
I have a typo there - and now am captain of the glorious USS Wyverm.

How can I change it again without buying a new escort for 20.000 bucks?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-01-2010, 12:24 AM
Hit K then 'Status' , should be an option at the bottom of the page to rename ship. Can't remember if it costs anything after the first time, or if you can only do it at a starbase.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-01-2010, 12:45 AM
You can rename it but it really costs you. You'd be better off to live with it until you reach the next tier.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-01-2010, 12:58 AM
now where would I be able to do that?

It doesnt work under "Rename" - the option is greyed out (no matter if im in space or on the ground)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-01-2010, 01:13 AM
Click on the grayed out name and type to new one. I think it costs like 1000 merit to change it though, I messed up on Registration number and decided to leave it since it cost so much.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-01-2010, 01:19 AM
1000 merits? THATS a lot. 1000 credits - now I would pay that... but IŽll look into it, thanks
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-01-2010, 01:21 AM
Yeah, I would have paid 1000 credits. I have around 40,000 and just dinged level 13 tonight. 1000 Merit is all I have right now though due to buying new skills for boffs.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-01-2010, 10:01 AM
We should have an 'OOOOPS' ship name thread.

Lt. Cdr Git of the U.S.S. Rebublic reporting.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-01-2010, 10:15 AM
Quote:
Originally Posted by Gitt
We should have an 'OOOOPS' ship name thread.

Lt. Cdr Git of the U.S.S. Rebublic reporting.
How do you oops across the keyboard?
I'd understand the U.S.S. Reoublic or something.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
02-05-2010, 08:13 PM
It is greyed out for me as well. I've read that is costs 3000 merits to rename. Is this true or it is 1000?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:39 AM.