Go Back   Star Trek Online > Feedback > Builds, Powers, and Game Mechanics
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Check out Ricki:
http://www.abload.de/image.php?img=s...02-06-7yr0.jpg

I've no idea how that happend. Or is it supposed to happen? It's a nice bug to have. I could up the value of comissioned BOffs, should they be trade-able one day.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-06-2010, 07:11 AM
I've got exactly the same issue with my Borg BOFF. I can't use my second T2 power since it classes it as a T3 when I try to use it. Can you use your second one though since they're both already top tier?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-06-2010, 08:51 AM
For brainstorming purposes here, are there prerequisites that have to be lvl 9 to maybe unlock these skills ?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-06-2010, 10:17 AM
I have the same problem with my borg Boff.

In all, she has 5 ground and 3 space powers. The 5th ground power displays as her 4th space power and I can train it, but I cannot use it, neither on ground nor (not surprising) in space.
I also cannot teach her any command space power, she's grayed out and the mouse over displays "replaces an unknown node".

I'm a Captain, and my borg boff is a Commander in rank, so it's not a rank issue, nor a slot one.

- M
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-06-2010, 10:25 AM
I have a similar, yet opposite problem. One of my powers has vanished.

No Power

I've bug reported it twice but still no help. :-(
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-06-2010, 01:30 PM
Semi-known issue.

For now, you have a BO that's totally borked up. Good luck trying to get it fixed from the GMs.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-06-2010, 01:40 PM
I have that aswell. I had the following order on my Boff: Beam overload I, torpedo high yield II and torpedo high yield III. now underneath Beam overload I a new skill appeared, Beam fire at will I, and replaced torpedo high yield III in my skill tab. Its really stupid.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-06-2010, 02:59 PM
I cant believe i waited this long to get my borg boff, and now shes broken. Im wonderign if it'll be faster to reroll my charater, than wait for a fix.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-06-2010, 09:23 PM
I have this issue as well only not a borg officer and with lt commander skils. It was a skill I trade er in and the one that appears is the old skill. It like the old skil did not erase and it messing up her new skills.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
02-06-2010, 10:16 PM
Had a thread on this in beta but there was never any real responce. Was able to talk to a Q and A person in IRC and he said we are pretty much SOL due to the fact that reproducing the bug is very hard.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:30 PM.