Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I've been playing since head-start and had no problems. Now, all of a sudden, I'm getting a "No Response from Server" message. Why?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-06-2010, 12:44 PM
The server is full - There's a queue to get in now I believe, but it's trying to serve alot of people at once. Every one is getting those messages and long load screens.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-06-2010, 12:53 PM
It's the first weekend since release in Europe and America, they have said that they will be putting new equipment in over the weekend to increase server capacity. So give it a little time and things should get better.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-06-2010, 12:54 PM
-- Double post, sorry --
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:23 PM.