Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 SLOW patching
02-06-2010, 04:55 AM
i just did a system rebuild an i am now downloading a patch that is 776 mb and it is now been 3 houers and it is just about 400 mb and i am sitting on a 10mb line any way to speed it up or find patch off a site ?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-06-2010, 04:56 AM
I read somewhere that it goes faster if you switch to proxy patching in the launcher options. It helped me anyway, try it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-06-2010, 04:59 AM
No - check your downloader. Great possibility that it is in "Not Responding" state.

I have the same damn problem! I cant play cos i cant download patch. AND I CANT DO IT BY MANUALLY !!

I`m get insane with it
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-06-2010, 05:18 AM
Quote:
Originally Posted by seneelya View Post
No - check your downloader. Great possibility that it is in "Not Responding" state.

I have the same damn problem! I cant play cos i cant download patch. AND I CANT DO IT BY MANUALLY !!

I`m get insane with it
if the patch process wont work after restarting the launcher try slecting a proxy and select update via proxy
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-27-2010, 04:25 PM
I confirm that selecting "Patch via proxy" helped a lot.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-27-2010, 07:23 PM
Quote:
Originally Posted by Hilderin
I confirm that selecting "Patch via proxy" helped a lot.
Can you please post a nettest result and what your location/ISP is?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-28-2010, 03:58 AM
At last! Another thread about this topic that will lead to nothing... (scnr)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-28-2010, 05:41 AM
Lead to nothing? I'm downloading 50 times faster just from reading this thread.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
03-03-2010, 01:22 AM
I'm in Aus and this helped a lot, even using a US proxy with possible "connection stability problems". Thank yee's a bunch!!!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
03-03-2010, 05:39 AM
I have no problems with patches on my end. I can only assume it has something to do with service providers.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:23 PM.