Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Cant login with my main after entering a base in an exploration mission.

Loading screen says "server not responding™" and a second later I get the above mentioned message before being kicked back to the login screen. Only occurs on my main, not on any other char.

I heard this issue also plagues CO players, so I hope somebody knows how to deal with it
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-06-2010, 08:29 AM
I got the same thing, I was entering a system then I got booted, now I can't get back in-game at all
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-06-2010, 08:42 AM
Exact same thing while I'm trying to continue "A Good Day to Hide"... wont let me log back in.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Hi all same issue I caint log in on my main charcter at all.
IT says Game server connection lost. and send me back to the log in screm please help Cryptic
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-06-2010, 08:49 AM
Ditto - can't login on that character now - gonna wait 15 minutes and try again.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6 Connection
02-06-2010, 08:52 AM
Getting more than annoyed now, I either get ta message telling me that my connection to the account or log in server is disconnected or when I eventually manage to log in I am then disconnected to the game server. On the rare occasions I manage to get this far if I beam out or try to warp out I am disconnected again and have to start all over

And Cryptic want us to pay them monthly for a service we cant even access?

Not a chance
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
WTF Gives Cryptic....if you can't keep people logged into the game then take the **** down and fix it. I understand this is a new game and all, but disconnects shows you are not prepared to handle the MMO world. Star Trek = FAN base out the Wazoo...if it sucks people will leave the game, if they can't play they will leave the game, if you spend your time trying to keep the servers up and can't make new content then you do not have your priorities straight.

PLEASE just fix the servers.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-06-2010, 08:55 AM
Yup, getting the same message myself now...happened earlier today when i jumped into a system and couldnt log on for about 15 minutes or so, it is now happening whilst trying to jump into another system.

I am a patient guy but i must say i find this rather frustrating
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-06-2010, 08:56 AM
Connecting to the login server...
Connection to the login server has timed out...

*sigh*... try again

Connecting to the login server...
Connection to the login server has timed out...

*sigh*... try again

Connecting to the login server...
Connection to the login server has timed out...

*sigh*... try again

Connecting to the login server...
Connection to the login server has timed out...

*sigh*... try again

Connecting to the login server...

IN!

Connecting to the account server...

WOOT!!!!

Connection to the account server has timed out...

*GAH!!!!*

Again and again and again...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
02-06-2010, 08:57 AM
Quote:
Originally Posted by Darveses View Post
Cant login with my main after entering a base in an exploration mission.

Loading screen says "server not responding™" and a second later I get the above mentioned message before being kicked back to the login screen. Only occurs on my main, not on any other char.

I heard this issue also plagues CO players, so I hope somebody knows how to deal with it


have exactly the same problem now
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:28 AM.