Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Cryptic, please update the in-game music player so that it stays open when a player changes zones or maps. With as much zone swapping as we do in STO, it is very annoying to have to reopen the music player each time and drag it back to where I want it. Please keep the status constant across all zones. Thanks.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-06-2010, 08:20 AM
You might just want to stop using the integrated player and just use the full version. STO is such a "switch to desktop" friendly game that it's much more convenient to occasionally alt tab to the player running in the background.

Most games stutter, cough and hiccup when you switch applications, but with STO you can bring up a new window in the foreground and watch STO smoothly running in the background.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-06-2010, 10:49 AM
Yes, I know I can alt-tab very easily. But that doesn't really change the fact that the music player should not be resetting every time I zone.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-06-2010, 11:56 PM
I love how some people add comment, but do it by avoiding the topic. Stupid.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-07-2010, 04:17 AM
It would also be nice to be able to assign a hotkey to it, like in Champions...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-07-2010, 05:26 AM
I don't know how much they're going to want to put into that. In my case i find their choice of compatible players to be terrible. I don't even know why you would want to use it, particularly if it stops every time you zone, that's just bad programming is what that is.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-07-2010, 09:02 AM
I agree with OP. There is no good reason to have the Music Player window disappear after every zone switch.
That's not a "feature", it's an annoyance
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-07-2010, 01:23 PM
do you have to put music files in a specific folder ? I cant get media player to play even when i select itunes..
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
07-10-2010, 12:42 AM
buy a second monitor. No gamer worth their salt has just 1 these days and you wont have this problem ever again with any game.

also poster above, why are you trying to play itunes in a media player? just use your normal player.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
07-10-2010, 01:31 AM
lol i want to se VLC support as well as WMP support for those that have them since, not everyone will have winamp or itunes.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:23 PM.