Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
02-06-2010, 03:06 PM
I have a feeling the disconnecting is an easy temp fix to reduce the queue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
02-06-2010, 03:12 PM
To add insult to injury...I just went BACKWARDS in the queue...I went from 705 to 708
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
02-06-2010, 03:15 PM
I was playing and got booted and now I have to wait to play at 649. I was quiet during open beta and head start, but I just paid these people 6 months worth of play and I can't even do so.


What is the problem. Hello! I wish they would have waited and made sure they were ready


this is trash
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
02-06-2010, 03:17 PM
Crashing/disconnecting should definately not place you in the queue. Change this Cryptic.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
02-06-2010, 03:19 PM
The disconnect was no accident...my friends and i all got exactly the same dissconnection messege at EXACTLY the same time...they logged straight back in and i get 700th place in a queue and 30mins still waiting to join them .
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
02-06-2010, 03:25 PM
they had the same issues during open beta and headstart, back in open beta they even announced they were getting more servers because they did not anticipate so many people would be logging into the game. Here again they said they were getting more servers, but um what happened to the first group of servers? or is Cyptic still squeezing what they can out of that one server?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
02-06-2010, 04:04 PM
So...I get back in finally..try to zone into Briar patch..get dumped again and back to the queue. Yeah..lovely game.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
02-06-2010, 05:00 PM
What happeend is what I want to know. I was able to login anytime yesterday. I had no lag no issues loading into zones etc. Today I can go cook dinner, eat, take a nap and read a book yet I still am in the queue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
02-06-2010, 05:02 PM
The queues seem to be a glitch to me. I selected my character, hit play, saw a queue and then closed out the game. I then reopened the game and lo and behold no queue when I got back in.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 20
02-06-2010, 05:03 PM
Quote:
Originally Posted by JamesH2010
What happeend is what I want to know. I was able to login anytime yesterday. I had no lag no issues loading into zones etc. Today I can go cook dinner, eat, take a nap and read a book yet I still am in the queue.
Retoric:

When the answer to the question is embedded in the question itself.


Yesterday was Friday. Today is Saturday.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:06 PM.