Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Rename Ship
02-07-2010, 04:49 AM
Has anyone else been unable to rename there ship?
Ive tried and tried but the name is always grey'd out so i cant rename my ship , its anoying as it spelled it wrong :p
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-07-2010, 04:55 AM
Are you sure you aren't trying to rename your character by accident? The only time I've seen a grayed out name box is when I try to rename my character. I can rename the ships just fine, although maybe you have to be in or around the Shipyard at the Earth Spacedock? (just a guess, as I rename mine as soon as I get them and I'm always in that area when I do).
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-07-2010, 04:58 AM
Nope , i cant rename it no matter where or what i press
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4 I'm having the same problem
02-07-2010, 05:15 AM
I can change the registry number, but not the name.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-07-2010, 05:22 AM
Quote:
Originally Posted by Nightcamper View Post
I can change the registry number, but not the name.
Same is me , registry prefix will change but not the name itself , now stuck with a name spelled wrong lol.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-07-2010, 01:54 PM
ty 4 info it helps kinda a lil bit
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:04 PM.