Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Okay, people say they get stuck in a queue, I have never once seen a Queue since launch, I saw one at the very very tail end of Headstart, then it poofed and have never seen it again. I have logged in and out repeatedly at "peak time" with no problems whatsoever so Whats going on with this, could it be geographical?

I am in the Southwest United States, never seen a queue.

Post here if you have with your location and we'll narrow it down.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-07-2010, 04:05 AM
It can't have anything to do with location. The game neither knows nor cares where you are.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-07-2010, 04:12 AM
Never seen a queue except that once at the end of headstart. No idea what they're on about.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-07-2010, 04:15 AM
Today when I tried to log in, it said there were over a thousand people ahead of me. Took quite a bit before it let me in.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-07-2010, 04:16 AM
I've never seen one at all, but I log on later in the evenings so I can't speak for prime-time US.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-07-2010, 04:17 AM
Last night (9pm EU) i was sat in a queue to join over 700 people were in that queue. Sat in it for 30 minutes before i got in, then crashed out and didn't bother retrying.

It seems some people claim they bypass the queues, i don't know how or why. I actually went up the list once last night (from 312 to 319 in place) and i know others who had the same experience, so im pretty sure something odd is going on.

Just because you have never queue'd, don't think it never happens.

For the record, im in the UK.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-07-2010, 04:18 AM
That has nothing to do with location.
Germany here and I have no queue (LTA)
A friend of me (same provider, only 10 km away from me, no LTA) had login queues yesterday.

Every LTA player I asked so far had no login queue at all.
Also some pay per month player were able to skip the queue from time to time.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-07-2010, 04:20 AM
never seen one
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-07-2010, 04:21 AM
Quote:
Originally Posted by JoelKatz View Post
It can't have anything to do with location. The game neither knows nor cares where you are.
Not true, there is at least one Login Proxy for the US, they announced as such one day when they said they were restarting it, if the queues are done at that proxy level then it could be geographically based.

Possible common theme,

I'm a lifer, a guy from germany who is a lifer has no queues, someone without a life time has a queue.

So

IF you are getting a queue, are you a Lifetime Subscriber?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
02-07-2010, 04:21 AM
Like you, I have only experienced the queue during headstart. Last night however, one of my Fleet members was stuck in it for about 30 mins.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:56 PM.