Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
For some reason, at the end of beta, my game started to speak french.
Well, OK, I'm french, but I didn't change any parameter and I would like it to remain in english.
Makes it much easier when I team to have mission and items having the same names.

Anyone knows where that setting is ?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-07-2010, 06:12 AM
how can you be french when you speak english?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-07-2010, 06:13 AM
Hi, Spino! Nice seeing you here

In the launcher there's a link 'Options' where you can set the language, hope that would take care of it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-07-2010, 06:15 AM
Hello Projection !

I'll try that right away
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:01 PM.