Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
02-07-2010, 09:43 AM
Yup happening right now to me. I can create a new character if I wish and log in but my current character is tied up in 'server connection failed' whilst beaming down to a planet. Never had this even through beta. I understand things crop up but this is a deal breaker so lets hope they get to work on it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
02-07-2010, 10:03 AM
Happening to me also.. Im in Admiral area cardassian space and i got it just sitting in space. I believe it has alot to do with server capacity issues and most of the processing power being used to facilitate the lt and lt com areas which are being highly used..
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
02-07-2010, 10:04 AM
This happened to me a few minutes ago.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
02-07-2010, 10:15 AM
Itīs getting more and more. a friend and i have that issue every second loading screen. this happens since two or three days, which mean its a new issue with one of the last patches. even in the horrible instable open beta there was nothing like this
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
02-07-2010, 10:16 AM
Quote:
Originally Posted by Twopints1977 View Post
Getting the same problem, happened as I was trying to beam down to the klingon base in the Briar Patch.
Having the same problem right now, trying to beam down to the Klingon Base in the Briar Patch(Captive Custody). Got booted back to login screen. Everytime I log back in, click on my toon, click play, get the retrieving maps, then can not connect to server.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
02-07-2010, 10:22 AM
I cant even get in the server its tryen to connect !!
I like the game only its the whurst headstart i have seen in a game sinds 2001.
There is no way playing this game sinds the start ,beta hade problems now thay keep adding on
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
02-07-2010, 10:24 AM
it happens here to every day and i live in belgium (europe) and sometimes just flying in open space and i return to mi login
i trying now for 3 hours to log in but its failing
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
02-07-2010, 10:28 AM
Just happened to me while zoning into a Khazan Cluster mission. First time that has happened to me so far.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:51 PM.