Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
and now the lags are so bad that rubberbanding makes moving impossible. Awesome job. what in the name of the lord did you do there? Let me tell you, a Commodore 64 is NOT a server improvement.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-07-2010, 09:52 AM
new hardware of the type used in server clusters takes a day or two to optimise and bring up to speed.

thats not the sort of thing you can do without putting it under real load strains which you would get from having it handle live code.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-07-2010, 09:52 AM
Lag/Rubberbanding is no worse today than it was since the beginning of headstart.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-07-2010, 09:56 AM
Quote:
Originally Posted by Shingi
new hardware of the type used in server clusters takes a day or two to optimise and bring up to speed.

thats not the sort of thing you can do without putting it under real load strains which you would get from having it handle live code.
There's no new hardware. They promised that last week. Look at the notes from this morning. It was server maintenance. They are trying to optimize it, not adding to it.

Although, I can see how people are getting this confused as they have promised to rush servers and add them AND keep us updated. Too bad, they haven't done any of that, yet.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:14 PM.