Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Hi all.

I can't work out how to change my transwarp location. Or does it ALWAYS have to take you back to Sol?

Many thanks

FA31
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-07-2010, 02:24 PM
You cant change it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-07-2010, 02:54 PM
It would be good to have the option to go to any of the starbases we can visit. Would also make it easier to meet up and do missions in game. Hopefully this will be an option they add.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-07-2010, 10:32 PM
I posted that idea here
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-07-2010, 11:03 PM
It is a good idea. Ti be able to transwarp t, say, DS9 would be neat later on.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-07-2010, 11:07 PM
it almost seems like this was supposed to be a feature but they just forgot to finish it or something..
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:39 PM.