Go Back   Star Trek Online > Support > Graphical and Sound Issues
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 5,488
# 11
04-22-2014, 02:38 PM
Quote:
Originally Posted by aelrhiana View Post
That did not work here, unfortunately. For me, everything is very fuzzy and washed out, and I mean it looks like it reverted me to the lowest possible settings. Tweaking them is doing nothing.
Sorry to hear that. The only thing fuzzy for me were the ships and what I did fixed it.
C:\Users\Public\Pictures\Sample Pictures\banner11.jpg
Captain
Join Date: Apr 2013
Posts: 1,190
# 12
04-22-2014, 02:41 PM
This graphics thing is the only thing that has spoiled the update for me. Everything was fine before the messed about with things. I like the new ESD and the story explains why we got it so it is now in context. The mission was great but for one problem with mobs getting stuck in walls.

I just hope they realise we are going to get used to this and expect more good story missions from them.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,082
# 13
04-24-2014, 05:42 PM
Can some DEV please chime on this? I guess nobody is having problmes with graphics since the last patch?

If it aint broken...we will break it LOL
[
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:42 AM.