Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Can we please get the functionality to change around where our BOs are placed on the bridge when we visit it? Currently on my galaxy class bridge, my first officer is driving and my chief science officer is at the tactical station. This doesn't seem like it would be hard to implement, make it so!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-08-2010, 09:28 AM
I agree, I'm tired of seeing people in the wrong spots for their rank.

Oh and while your at it can you make it so EVERY one of my bridge crew is working? I'm tired o going on my ship and seeing my one science officer in the back just standing and doing nothing.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-08-2010, 02:00 PM
Bump a lump!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-08-2010, 05:19 PM
/signed by jez
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-08-2010, 09:03 PM
I think I read an interview where they said they were considering, but haven't decided on, something like a 'character creator' for bridge stuff.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-08-2010, 09:16 PM
That would be bangin'.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:14 AM.