Go Back   Star Trek Online > Support > Graphical and Sound Issues
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Survivor of Romulus
Join Date: Feb 2014
Posts: 1,294
I'm guessing this one is "working as intended" as bad as it looks but I figured I'd report it anyway:

Tonight I got a 360 [Arc] phaser array for my Vesta. I slotted it aft, and noticed that its beam always fired from aft firing points. If I moved the array to fore, it would use the fore points instead. This can result in bad visuals when an enemy is on the opposite end of the ship, for instance an aft-mounted array firing at an enemy directly in front of me will fire a beam from an aft point through the ship to hit them.

Ideally, this array should make use of all beam array firing points on a ship, fore and aft regardless of where it's slotted, using whichever ones are closer to the enemy and eliminating these clipping issues. I hope this can be done some day, I love this array from a gameplay standpoint but hate the way it looks right now.
Want to play with canon ship loadouts? Join the Star Trek Battles channel.
Commander
Join Date: Jun 2013
Posts: 319
# 2
10-09-2014, 03:14 AM
Survivor of Romulus
Join Date: Feb 2014
Posts: 1,294
# 3
10-09-2014, 11:31 AM
Thanks, didn't find anything with a search before I made this thread, but I just chimed in there too.
Want to play with canon ship loadouts? Join the Star Trek Battles channel.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:05 AM.