Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Wierd server issue...
02-10-2010, 10:21 PM
Am i the only one that got kicked from the game and had the following happen? I know of atleast one other person.

1) Launcher self updater couldn't connect
2) when just launching gameclient.exe account server times out
3) www.startrekonline.com becomes inaccessible for about 10 to 15 minutes.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-10-2010, 10:26 PM
Sounds like a hop on your traceroute to the server died...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-10-2010, 10:29 PM
Not only did the server crash for a buch of people I know, but the forums were down as well.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-10-2010, 10:29 PM
Quote:
Originally Posted by hivewasp View Post
Sounds like a hop on your traceroute to the server died...
Possible, my friend was having the same issue. he's in seattle and i'm in spokane (in WA near Idaho). Same issue. Its possible we're going through the same node some here i suppose.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-10-2010, 10:34 PM
Quote:
Originally Posted by k4el
Possible, my friend was having the same issue. he's in seattle and i'm in spokane (in WA near Idaho). Same issue. Its possible we're going through the same node some here i suppose.
Don't know the exact trace routes; but can happen. Wouldnt make sense that other people have no connection issue while you cant even reach the website.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:55 PM.