Go Back   Star Trek Online > Information and Discussion > The Academy
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
02-13-2010, 07:13 AM
I've got this issue too!!!

Thought I was the only one!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
02-13-2010, 07:13 AM
Ditto .. well time to get something to eat
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
02-13-2010, 07:14 AM
Also having this issue...

NM it's juts working really really slow....
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
02-13-2010, 07:14 AM
same issue here

edit: OOO, my characters popped up and now I'm hanging at Retrieving Maps.... zzzzzzzzzz.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
02-13-2010, 07:14 AM
Yeah here in germany same issue...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
02-13-2010, 07:15 AM
Guess who was not responding when ich decided to restart client?

Guess where my client now wait for....
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
02-13-2010, 07:15 AM
thuoght it was my conection but since im here - guess ive got it too
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
02-13-2010, 07:16 AM
Same here..Server Not Responding at loading screen...DC..now stuck at Loading Character.

What happened to the new Servers that you were hoping to add last weekend? Any update on that?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
02-13-2010, 07:16 AM
Same here.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 20 Sagan
02-13-2010, 07:16 AM
Yeah, been trying to get in awhile myself. Only have so much time available to play, so I wish they'd reboot or whatever they need to do already.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:36 AM.