Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
A few hours ago I went to pick up my 2nd purple ship weapon from the daily exploration mission. I equipped it, and sold the old (green polaran one) to my Replicator. When I left the Borg system I am 10000000% positive that the weapon was still on my ship because I was literally looking at the fire icon on the bottom of my GUI.

Once I got back to Earth Space Dock I was looking at my ship's inventory and noticed that my old green crummy weapon was back. I thought at first it was lag so tried throwing it around a bit... to no avail. Then I relogged, still didn't fix it. After checking the bug database, it seems that there is a nasty bug around that can actually revert new items to prior items you had in that slot. Yes you've read it right, there's actually a bug like that and even tho this is the first time I've had it, it seems that there are a lot of people that already lost items due to that.

My question... no concern is this: Will we get our items back or will the GMs do what they do best and just ignore the issue? Like I mentioned, the item I lost was an epic Dual Antiproton Beam Bank from the Fleet in Borg space so it isn't yet another crappy green lost or anything like that.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:43 AM.