Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Can I use 2 or 3 of the same tactical consoles and get 2 or 3 times the effect?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-13-2010, 07:03 PM
i got 2 consoles the same for points in plma i think weapons i hope they stack.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-13-2010, 07:11 PM
Yes. They will probably change this as currently +specific damage type consoles have more benefit than +weapon type. That is unless they expect us to stack multiple damage types at end game, which would be annoying given the paucity of skill points to spend on multiple damage types.

I am currently stacking three +20 phaser consoles.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-13-2010, 07:26 PM
I have the Automated Defense Turret and two Mark-V Tetryon Pulse Generators stacked with +15 Tetryon weapon damage per console. Will be upgrading them to Mark-VI, soon. Right now, I have about 1,900 DPS on my forward vector when in attack configuration and have Emergency Power to Weapons I, High-Yield Torpedoes I, and Cannon: Rapid-Fire I enabled.

Goes down to about 1,700 when I take the consoles off, and 1,800 when I only take one off.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-13-2010, 07:46 PM
Some consoles bonuses show in the stats of the ship, for instance engineering consoles giving a resistance bonus vs phasers and disruptors. It seems that they stack but with a malus.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-13-2010, 08:28 PM
I got two 3 EPS consoles stacked and you can definitely see the difference when adding the second. I do not think it is a direct linear relationship though because the second one does not improve the power transfer rate as much as the first.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-14-2010, 06:59 PM
maybe there is a bonus cap ?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-14-2010, 07:02 PM
jokes on you guys - only the engineer consoles do anything~~ at least there is no way to tell anything at all because their horribly ambiguous status screens...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-14-2010, 07:12 PM
HA I was thinking that very same thing. the status screen is lacking in several bit s of info.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:19 PM.