Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 21
02-21-2010, 06:12 AM
I had the same problem did the mission 5-6 times in group, solo, dropped it picked it up again and it would not complete, until i did it again and completed it by contacting starfleet while i was still on the planet then it showed
as completed and i could choose my reward. Never worked when contacted starfleet after i beamed up and/or left the system.

Now i got stuck at the Kuvagh'Mah misson on regulus...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 22
02-21-2010, 08:01 AM
Resolved here as well, after taking a 9 hour break (sleeeeeep). Of course, this also meant a fresh reboot and restart of the game.

Did not join an open instance team this time (perhaps the closed group setting only catches after a game restart? Would be odd though...), did it solo and it worked. Returned to sector space and called SF from there, mission complete.

I suspect this has a lot to do with serverload, where many players go into the game at the same time and the game decides "hey, people going to the same place, let's put them in the same group"... I strongly suspect that to be the cause of this and other issues where open instances are created for missions that really shouldn't be done using open instance teams...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 23
02-21-2010, 09:22 AM
I've tried this mission like 10 times and I still can't get it to complete.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 24
02-21-2010, 12:09 PM
I have the same problem. I am going to make a ticket if it isn't working when I log in next.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 25
02-21-2010, 12:52 PM
Wasn't working for my brother, he dropped the Beytan patrol, set Vulcan Patrol to primary, went in solo and it worked. FWIW, it worked for me the first time we went through it as a group.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 26
02-21-2010, 03:20 PM
I have also been having this issue, tried everything suggested here. Dropping the mission, making other one primary, relogging, contacting starfleet before leaving planet, restarting entire computer even. Nothing has worked so far.

Going to leave the mission open for now and try something else. Right now I am working off of a 5 day buddy trial, rather disapointed I ran into this on my first non-tutorial mission.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 27
02-26-2010, 05:37 PM
Having the same problem.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 28
02-27-2010, 02:26 AM
Having the same problem. Had no problem in open beta or at go live. Something they've done has broken it.

I have tried 8 times now. Drop mission, readd. Talk to all of the whiners, and then when I get back to sector space, it wants me to do it AGAIN.

Can't I just get some Renegade points, shoot one of the miners and force them back to work?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 29
02-27-2010, 05:03 PM
Found a work around. Never EVER let the Beytan system be the last one you do for the patrol. In fact, make it the first stop.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 30
02-27-2010, 10:35 PM
The problem is totally centered around grouping. I had to run the Beytan V mission 5 times, myself. After that I was so fed up I went back to my RA3 and ran the Hotep mission....would you believe I didn't get credit for it either. My teamate did.

Joy....

~Galenok
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:47 PM.