Go Back   Star Trek Online > Feedback > Controls, User Interface, and the STO Gateway
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
03-20-2010, 05:28 PM
Quote:
Originally Posted by mhighison View Post
I found the pips material bug and fixed it across the board. It will go into one of our upcoming updates.

Again, thanks for the heads up guys!
I'm still seeing this bug on tribble as of 1600hrs on March 20.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
03-25-2010, 10:06 AM
This bug is still present in the latest patch, it's a bit annoying not being able to use my proper pips on my Voyager uniform.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
03-25-2010, 02:40 PM
I'm using the TNG movie uniform.
Guys, at some stage we had two pip variants to chose from... the broken one and a WORKING one.
So WHY have you removed the WORKING ONE with the latest Gigapatch and left in the broken one?

Summary:
Before SEASON ONE patch -> Admiral pips variant 2 working
after SEASON ONE patch -> Admiral pips variant 2 GONE = NOT working

Please fix.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14 Me 2
03-25-2010, 02:58 PM
Quote:
Originally Posted by NCC-2569 View Post
I'm using the TNG movie uniform.
Guys, at some stage we had two pip variants to chose from... the broken one and a WORKING one.
So WHY have you removed the WORKING ONE with the latest Gigapatch and left in the broken one?

Summary:
Before SEASON ONE patch -> Admiral pips variant 2 working
after SEASON ONE patch -> Admiral pips variant 2 GONE = NOT working

Please fix.
I noticed someone today with the RA 2 Pips. I asked how he got them to work, and he said the same as above. Used to work before the patch, but now they not working if he changes uniforms. He said it started after the season 1 patch loaded on his system.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
03-25-2010, 07:31 PM
also I notice on Female Characters the pips don't sit exactly right on them, the kinda disappear when they turn their heads
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
03-28-2010, 04:19 PM
Well I've got my pips back after the last patch.
WHOOHOO!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17 Still bugged...
05-23-2010, 12:00 PM
Quote:
Originally Posted by Capt_wirge
also I notice on Female Characters the pips don't sit exactly right on them, the kinda disappear when they turn their heads
This unfortunately still bugged as of May 19th or so. I was a bit disappointed, as I was planning on switching to that uniform. I'm keeping my fingers crossed for a fix.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:51 AM.