Ensign
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
# 1 Launcher not functioning
08-04-2014, 05:39 AM
Hello I have an issue where my launcher doesn't load and just says loading please wait in the top corner and the background is black I have no interactive capability with it I have tried it through arc and steam and still have the same result. When I tried to validate via steam it redownloads 2 files and attempts to launch but the problem just repeats does anyone have any insight? Thanks in advance
Ensign
Join Date: Jun 2014
Posts: 6
# 2
08-04-2014, 07:54 AM
Hi

I was actually going to post the exact same thing today. The 2 files are usually 27.4MB for me and no idea what they are.

I'm currently outside the US and I've been dealing with this issue since the last patch. I've been in contact with support directly and they've recently advised me to post it on the forums for advice.

I have however been able to enter the game via ARC, even though I have massive lag when I do. Have you tried the force verify option on the ARC launcher and enable the 'Show all games' option? That at least gave me entry, even if it was a bit unplayable.
Ensign
Join Date: Jul 2014
Posts: 2
# 3
08-05-2014, 11:36 AM
Im having the same problem. I was trying to enter a door on DS9 station when the game just froze so I DC'ed. Now when I try to log back in I just get the black loading window.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 13
# 4
08-09-2014, 12:45 AM
Hi, I am experiencing the same fault. Launcher just sits there on Loading Please Wait screen for ever. Sometimes it will eventually load, but rarely.

I hope we can find a fix soon!!
Captain
Join Date: Feb 2013
Posts: 560
# 5
08-09-2014, 04:20 AM
Quote:
Originally Posted by diggingcrumpet View Post
Hi, I am experiencing the same fault. Launcher just sits there on Loading Please Wait screen for ever. Sometimes it will eventually load, but rarely.

I hope we can find a fix soon!!
Same here ... and the usual pattern : half an hour of smooth play and a couple of hours of unplayable lagging.
Right when my holidays started and I had a lot of time to play STO.
This is the worst trick they could play on.
I am super-pissed off and I am seriously thinking of quitting for good.
So, yes I hope they find a fix soon
" Primum vivere, deinde DPS " - STO Arthas - U.S.S. Salento
My wiener is OP, plz nerf
Not sure if Star Trek Online or Star Grind Online
http://i.imgur.com/5hgS67K.jpg
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 13
# 6
08-12-2014, 03:54 AM
Bump....any updates here cryptic?? Would really appreciate some feedback!
Ensign
Join Date: Jul 2014
Posts: 2
# 7
08-12-2014, 11:09 AM
same here..and i get tons of server not responding + lag problems...i am at singapore..but...i don't have problems on other games except this....
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:03 AM.