Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Game Launcher Browser
02-16-2010, 11:53 PM
I'm wondering if I can switch the default browser for the launcher to firefox or basically anything other than IE.

My IE is all messed up and I can never load the launcher to see if the server is up or not.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-17-2010, 12:19 AM
if firefox is your default, then that shoudl be used. if it is not, then make it ur default.

btw, i am going to sleep now...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-17-2010, 12:55 AM
Quote:
Originally Posted by Korant74 View Post
if firefox is your default, then that shoudl be used. if it is not, then make it ur default.

btw, i am going to sleep now...
Actually, as far as i know, that won't work. And no, you can't use firefox for starting the game. My friend explained me why, but since i'm not that much into IT i didn't get it Something about launcher not using browser itself but only some parts of it, etc. Well, you'll have to reinstall IE i guess.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:42 PM.