Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 497
# 1 Intellegence Bridge officer
09-15-2014, 01:46 PM
So I bought one, and have found a few bugs with them Some good and interesting, others not so much. After dismissing most of my existing bridge officers I bought a tactical/intelligence officer. She came with Rapid Fire 1, attack pattern Omega 3 and an ensign and LtC intelligence power. I put her into my vesta's tactical slot by accident and found that both the rapid fire and the omega three were accessible and fully usable with just the lt slot, a good, but weird bug. I also had trained her for all of the intelligence powers except one (missed it, but that's good in this case). The only ground power she could use was that normal tactical one I missed, being battle maneuvers.

ticket ID #46,877

..and like children playing after sunset, we were surrounded by darkness." -Ruri Hoshino

Last edited by blitzy4; 09-15-2014 at 01:51 PM.
Cryptic Studios Team
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,231
# 2
09-16-2014, 09:20 AM
Thanks. We'll investigate that APO3 'down-ranking' issue.

The ground powers are available, and the Boffs will use them, they just don't show in the UI frame. We're working on correcting that issue.
-=-=-=-=-=-
Jeremy Randall
Cryptic - Systems Design
"Play smart!"
Quote:
Originally Posted by Me
Kurland here...
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 497
# 3
09-16-2014, 10:46 AM
You're very welcome. Oh, and I duplicated this on a galaxy X as well.

..and like children playing after sunset, we were surrounded by darkness." -Ruri Hoshino
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:12 PM.