Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
There are 2 missions, Empire Defense Against Federation Spies and Empire Defense Against Federation Encroachment, that require 3 defeats of battle groups in the Kahless Expanse. However, when you defeat the required 9 battle groups it does not give credit towards both missions (I've had a few times when neither mission was credited). So instead of having to do this 3 times for both missions you have to do it 6 times.

I did report this as a bug in the game.

In addition, the enemies in this area don't scale to the player's level. They are all T1 (level 7-9) ships which provide no challenge and only drop white Mk II loot. Since I'm now using Mk IV loot this is all just vendor trash.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-17-2010, 08:43 AM
Additional Note:

I just completed Empire Defense Against Federation Encroachment and picked it up again. My Empire Defense Against Federation Spies is at 2/3. When I killed off another battle group, it credited Empire Defense Against Federation Encroachment (so it's 1/3).

My guess is that it's only giving the credit based on alphabetical order, but who knows?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-21-2010, 03:54 PM
Glad im not the only one noticing this.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-21-2010, 04:12 PM
its been a while since i played my klingon but im pretty sure 1 has 8 groups the other has 9 groups needed to complete. As i said its been a while so i could very well be wrong but worth a check.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5 Additional Problems.
08-07-2011, 12:34 PM
I'm am getting only about a 33% chance of the submission loading when I enter one of the anomalies. I can even leave the Kahless Expanse and come back in, scan on of the readings, enter the anomaly, kill the ships that immediately attack and nothing. No credit for the group kill because no mission loaded. Like I said this happens 2 out of 3 times. Anyone else experiencing this? Did report it as a bug.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
08-14-2011, 11:28 AM
I wasn't sure if it was a bug or just the way it played. When I did that mission I would kill one lot, go and do a different mission, then return to the Kahless Expanse.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:10 AM.