Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Cleaning up hotbar
02-18-2010, 09:31 AM
Is there some super secret way to make a hotbar slot empty? Every time I get a new ability or new ship everything gets all scrambled around.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-18-2010, 10:14 AM
Hold mouse right click and drag it off.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-18-2010, 02:42 PM
Right click! Of course! Thanks!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-18-2010, 02:59 PM
Though I find when I log in, and sometimes just zoning, things will be added to my power tray again. I keep having to remove things all the time. Wish they'd fix that.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-18-2010, 03:52 PM
Related question --

So how do you get a power onto your hotkey tray?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-18-2010, 03:54 PM
Quote:
Originally Posted by Fletch246
Related question --

So how do you get a power onto your hotkey tray?
Press 'P' to bring up your list of powers, and drag the power you want into the slot you want it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-18-2010, 03:55 PM
Quote:
Originally Posted by Fletch246
Related question --

So how do you get a power onto your hotkey tray?
Press 'P' to open the Powers window and drag them to your tray.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-18-2010, 05:20 PM
Quote:
Originally Posted by fxguy View Post
Though I find when I log in, and sometimes just zoning, things will be added to my power tray again. I keep having to remove things all the time. Wish they'd fix that.

Check the number on youtr bar.

There are in actuality NINE hotbars, that you can access three at a time. To change them, click onthe little arrows nest to the number onthe far left.

I've found that soemtimes the game won't actually switch icons around, but sometimes change the hotbar number - so what you think is your nice, arranged hotbar 2 is in actuality hotbar 5 with a lot of random crap on it.

Problem lessens if you have all 3 hotbars open...problem is, the game resets to one hotbar on login, and you have to reset it - whcih is donw with two clicks. Small price to pay.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-18-2010, 05:23 PM
Quote:
Originally Posted by Callasan View Post
Check the number on youtr bar.

There are in actuality NINE hotbars, that you can access three at a time. To change them, click onthe little arrows nest to the number onthe far left.

I've found that soemtimes the game won't actually switch icons around, but sometimes change the hotbar number - so what you think is your nice, arranged hotbar 2 is in actuality hotbar 5 with a lot of random crap on it.

Problem lessens if you have all 3 hotbars open...problem is, the game resets to one hotbar on login, and you have to reset it - whcih is donw with two clicks. Small price to pay.
Yeah, I'm aware of the hotbar numbers. And I always run with all 3 open, except when I login and have to reset it. Wish they'd fix that, too!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
02-18-2010, 05:52 PM
Quote:
Originally Posted by Callasan View Post
Check the number on youtr bar.

There are in actuality NINE hotbars, that you can access three at a time. To change them, click onthe little arrows nest to the number onthe far left.

I've found that soemtimes the game won't actually switch icons around, but sometimes change the hotbar number - so what you think is your nice, arranged hotbar 2 is in actuality hotbar 5 with a lot of random crap on it.

Problem lessens if you have all 3 hotbars open...problem is, the game resets to one hotbar on login, and you have to reset it - whcih is donw with two clicks. Small price to pay.
<--Slaps forehead, now do I feel stupid.

Ok, how do you get more than one bar to display at a time? I can rotate them no problem, but can't seem to get more than one open at a time.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:22 PM.